bokstavslandet.blogg.se

En tjej med adhd och asberger kommer här att skriva sina tankar. Lite om min förvirrade vardag. Lite dikter, noveller och annat smått och gott kommer nog att dyka upp här. Ja det som finns i mitt huvud för stunden. Inte allt för då skulle inte sidan räcka till men vissa saker. Nöjsam läsning. Ursäkta stavningen är dyslektiker med.

25 april

Publicerad 2014-04-25 10:44:06 i Allmänt,

Hej igen bloggen det var ett tag sedan ja skrev nu. Påsken var rätt så okej. Men på påskdagen fick min hjärna överslag igen. Då hade vi varit hos grannar i fyra dagar i följd. Och när det är mycket omkring mig så orkar inte huvudet ta in mer efter ett tag. Det är som att bli bakfull utan att dricka alkohol. Det varade i två dagar sedan blev  sambon förkyld och efter någon dag även jag. Mera ont i huvudet och illamående. Inget kul.jag är ju trött i vanliga fall med men nu är ja mera trött.
 
Ja jag har inte så mycket mer att skriva nu så Hej då från den soliga skogen.

Om

Min profilbild

Starblaze

Tjej- 79 med adhd och asberger. Älskar att skriva, dikta, sjunga och måla och umgås med mina hundar. Tycker om kor, djur, natur och övernaturligt. läs mera så får du veta mer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela