bokstavslandet.blogg.se

En tjej med adhd och asberger kommer här att skriva sina tankar. Lite om min förvirrade vardag. Lite dikter, noveller och annat smått och gott kommer nog att dyka upp här. Ja det som finns i mitt huvud för stunden. Inte allt för då skulle inte sidan räcka till men vissa saker. Nöjsam läsning. Ursäkta stavningen är dyslektiker med.

28 mars fredag

Publicerad 2014-03-28 10:48:14 i Allmänt,

I dag är jag eldvaktare. Vi eldar upp en rishög. Men det var väldigt väldigt svårt att få det att brinna. Hat mot försökt 10 gånger att få fyr men nu 11 gången brinner det lite. 
Jag sitter och känner efter inom mig hur jag mår. Och jag känner mig väldigt uppgiven är nog rätta ordet.
Jag är som elden jag bara ryker och vill inte fatta eld som jag ska. Och mitt ben värker ännu. Trotts att det var i söndags jag sträckte mig. Men det vill inte gå över.
Annars är det fint väder. Lite blåsig sol och fåglarna kvittrar på avstånd hör jag en Pippi trumma på en stolpe.
Hundarna ligger och däser och jag sitter och tittar på min lilla lilla eld i min stora rishög.
Dumma eld.
Jag sitter på vedkorgen. Och snart ska jag mata elden lite till. Så är det med mig i dag. Och nu har elden slocknat igen suck. Jag gillar inte eld i dag. Eller elden gillar inte mig. Nåja får väll se om jag får fjutt på den igen. Ha det gott från skogen.

Om

Min profilbild

Starblaze

Tjej- 79 med adhd och asberger. Älskar att skriva, dikta, sjunga och måla och umgås med mina hundar. Tycker om kor, djur, natur och övernaturligt. läs mera så får du veta mer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela