bokstavslandet.blogg.se

En tjej med adhd och asberger kommer här att skriva sina tankar. Lite om min förvirrade vardag. Lite dikter, noveller och annat smått och gott kommer nog att dyka upp här. Ja det som finns i mitt huvud för stunden. Inte allt för då skulle inte sidan räcka till men vissa saker. Nöjsam läsning. Ursäkta stavningen är dyslektiker med.

29 Maj kristider flygare

Publicerad 2014-05-29 09:46:22 i Allmänt,

I dag sitter jag i solen i trädgården. Lite trött efter 2 h jobb. Men ska köra mera det är skönt att vila sig i emellanåt. I går var jag på bio såg x - men och malifecent de var bra båda två. 
Annars gör ja inte så mycket jobbar med att få i plantorna i jorden. Jag vet att vi är sena. Men jag har vatt så trött och anti mot allt så jag har inte orkat helt enkelt. 
Och det är bättre sent än aldrig.
Många håller nog inte med mig men det struntar jag i. Varför ska man bry sig om vad alla andra tycker?
Man kan ju ändå aldrig göra alla nöjda. 
Med mina historier går det sådär. Jag har skrivit några sidor till På bäckefall sedan håller jag på och fila på en idé till en ny historia.  Men om det blir något eller inte vet jag inte ännu.
Ja jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva är på lustigt humör så det är kanske bäst att låta det vara.
Så jag får säga adjö från skogen.
 

Om

Min profilbild

Starblaze

Tjej- 79 med adhd och asberger. Älskar att skriva, dikta, sjunga och måla och umgås med mina hundar. Tycker om kor, djur, natur och övernaturligt. läs mera så får du veta mer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela