bokstavslandet.blogg.se

En tjej med adhd och asberger kommer här att skriva sina tankar. Lite om min förvirrade vardag. Lite dikter, noveller och annat smått och gott kommer nog att dyka upp här. Ja det som finns i mitt huvud för stunden. Inte allt för då skulle inte sidan räcka till men vissa saker. Nöjsam läsning. Ursäkta stavningen är dyslektiker med.

20 november

Publicerad 2014-11-20 23:21:16 i Allmänt,

Ja dagen har varit bra. Haft möte käkat kycklingsallad på stan det var gott. Träffat gamla bekanta. Jäktat till bussen städat badrum. Och nu ligger jag och funderar på hur jag ska garnera smörgåstårtan i morgon. Eller om jag ska garnera den hos mina föräldrar på lördag. Jag har inte er riktigt bestämt mig ännu för hur den ska se ut. Men nu Ligger i sängen Kudden är skön Ligger och myser Under täcket Funderar och tänker På framtid och drömmar Men mest Ligger och myser Under mitt täcke Så önskar alla en god natt från skogen. Hej svejs

Om

Min profilbild

Starblaze

Tjej- 79 med adhd och asberger. Älskar att skriva, dikta, sjunga och måla och umgås med mina hundar. Tycker om kor, djur, natur och övernaturligt. läs mera så får du veta mer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela